Çeşitli derinlik ve çaplarda beton kesimleri yapmaktayız. Karot makineleri sorunsuz ve darbe vermeden kesim işlerini gerçekleştirmektedir.
Betonun ve asfaltın herhangi bir nedenden dolayı kaldırılması gerektiği durumlarda; yüzeyin tamamına zarar vermeden istenen alandaki beton ve asfalt, kesme makinaları ile düzgün bir şekilde içerisindeki yapı ile birlikte kesilerek kaldırılır.
Kesilen yüzey düz bir yüzey olduğu için ekstra düzeltme işlemi gerektirmez.

Hidrolik Raylı Sistem Beton Kesme Sistemi ile derinliği 60 cm ye kadar olan perde ve döşeme betonlarının düz bir biçimde betona hiçbir zarar vermeden içerisindeki demir donatısı ile birlikte hızlı bir biçimde kesilmesi işlemidir. İstenilen ölçülerde kesme işlemi yapılabilir. 
Kullanım Alanları: Kapı ve pencere açılımları, büyük beton kütlelerinin kesilmesi, şaft ve asansör yerlerinin kesilmesi, parapet, kolon ve kiriş kesimleri… 

Hidrolik ve Elektrikli Tel Kesme makineleri elmas tel ile yapılan kesim biçimidir. Kesim derinliği diğer sistemlere göre daha yüksektir. 
Kullanım Alanları: Büyük Beton kütlelerinin kesimi, bina yıkım aşamasında yapılması gereken kesim işlemlerinde, münferit (tekil), ve mütemadi (birleşik) ve radyejeneral temel beton kesimleri…